duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Minerul Costeşti dă piept cu „uraganul”! CSM Slatina vine la Orleşti să-şi ia revanşa după rezultatul-bombă din tur

862Vizualizari
După 11 runde, Minerul Costeşti ocupă ultimul loc în Seria a VI-a din Liga a III-a, cu doar 4 puncte. Fotbaliştii antrenaţi de Marius „Ţeţe” Vlădoi, Robert Olaru şi Ion Lazăr sunt aproape retrogradaţi, având în vedere distanţa faţă de celelalte adversare din subsol, dar şi rezultatele negative consemnate împotriva acestora. Mai mult decât atât, parcursul echipei vâlcene din ultima perioadă este unul total nefast (şase înfrângeri consecutive), aşa că „ortacii” au nevoie de un adevărat miracol pentru a se mai putea salva.
„Colac peste pupăză”, în acest week-end, Minerul Costeşti va da piept şi cu „uraganul” CSM Slatina, care va veni la Vâlcea să-şi ia revanşa după remiza-bombă din tur, de pe teren propriu (1-1). Pe 11 septembrie, după ce adversarii au condus cu 1-0, printr-un gol înscris de Alexandru Sălcianu (în minutul 6), „ortacii” au restabilit egalitatea prin Radu Rădulescu, în minutul 56.
Meciul Minerul Costeşti – CSM Slatina se va disputa sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „Comunal” din Orleşti.