vineri, mai 7, 2021
Fotbal Național

Minerul Costeşti, încă un eşec pe teren propriu. Laurenţiu Nicolaescu a înscris primul gol pentru „ortaci” în Liga a III-a

404Vizualizari
Minerul Costeşti a rămas fără puncte şi după cel de-al doilea meci pe care l-a disputat în sezonul actual al Ligii a III-a. Sâmbătă, 26 septembrie, „ortacii” au fost învinşi, cu scorul de 2-1, în Zăvoi, de Gilortul Tg. Cărbuneşti. Pentru echipa vâlceană, aceasta a fost cea de-a doua înfrângere pe teren propriu, după 0-2 cu Viitorul Dăeşti, în runda inaugurală.
Din pricina ploii abundente, partida împotriva gorjenilor a avut loc pe un teren deloc propice pentru fotbal (plin de bălţi). Mai mult decât atât, în minutul 27, când rezultatul era încă alb (0-0), jocul a fost întrerupt pentru circa un sfert de oră, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (furtună, vijelie şi vizibilitate scăzută).

Nou-promovata din Vâlcea ocupă ultimul loc în Seria 7

Toate cele trei goluri s-au marcat după pauză. Gorjenii au deschis scorul în minutul 68, prin Robert Bubuioc, care a înscris direct din corner!!! Ulterior, în minutul 81, tot el i-a pasat perfect lui Bogdan Dolcescu, din lovitură liberă, iar acesta a punctat şi Gilortul Tg. Cărbuneşti s-a desprins la 2-0. „Ortacii” au redus din handicap abia în minutul 88, prin Laurenţiu Nicolaescu, care a executat cu măiestrie o lovitură liberă, dar n-au reuşit mai mult de atât.
În acest duel, pentru Minerul Costeşti au evoluat următorii jucători: Prancă – Adrian Zanfir (L. Negoiță ’80), Ionuţ Vladu (cpt), Andrei Zotică, Vlad (Ciprian Vlădoi ’46) – Bogdan Preda, Narcis Mazilu, Bogdan Mihăilă, Vali Mihalcea – Radu Rădulescu (Octavian Marinescu ’80), Laurenţiu Nicolaescu. Rezerve neutilizate au fost Ştefan Popa (portar), D. Negoiță şi Ştefan Bolovan.