Fotbal Național

Minerul Costeşti, înfrântă la Roşiori! „Ţeţe” Vlădoi & Co. n-au mai repetat isprava din fieful Slatinei

1.07KVizualizari
Week-end-ul acesta, Minerul Costeşti a jucat din nou în deplasare, de această dată în fieful echipei Sporting Roşiori. Echipa din Teleorman a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 (după 1-0, la pauză), astfel că a urcat pe locul 3 în clasamentul Seriei a VI-a din Liga a III-a, în timp ce „ortacii” au ajuns pe ultima poziţie.
La Roşiorii de Vede, Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co. n-au mai izbutit să repete isprava de pe terenul echipei CSM Slatina, din etapa precedentă, dar nici nu s-au mai făcut de râs, aşa cum s-a întâmplat în runda inaugurală a sezonului, când au pierdut cu 0-6, în Bănie, în faţa puştilor de la CS „U” Craiova 2. De această dată, înfrângerea este mult mai uşor de „digerat”. Teleormănenii au deschis scorul în minutul 24, prin Florin Cazan, iar apoi au pecetluit scorul final în minutul 90, prin Alin Bugeanu.
După acest eşec, Minerul Costeşti a ajuns pe ultimul loc în clasament. În etapa următoare, „ortacii” o vor înfrunta pe cealaltă echipă din Teleorman, CSM Alexandria, „o nucă tare”, cum sunt de altfel cam toate pentru fotbaliştii antrenaţi de Marius „Ţeţe” Vlădoi şi Robert Olaru.