marți, mai 17, 2022
Fotbal Județean

Minerul Costeşti, învinsă din nou de ACSO Filiaşi. Singurul gol al „ortacilor” a fost marcat de Răzvan Dinu

159Vizualizari
Vineri după amiază, a mai avut loc încă un meci în Liga a III-a în care a fost implicată o echipă vâlceană. Este vorba de Minerul Costeşti, care a înfruntat-o, pe frumosul stadion „Brother’s Sport Hub”, din Rm. Vâlcea, pe ACSO Filiaşi, în play-out-ul Seriei a VI-a.
Deşi au avut câteva evoluţii bune în play-out, de această dată lucrurile n-au mai stat la fel, „ortacii” fiind învinşi cu scorul de 3-1 (după 2-0, la pauză). Singurul gol al vâlcenilor a fost marcat de Răzvan Dinu (FOTO), în minutul 76. De partea cealaltă, adversarii au punctat prin Alexandru Armăşelu (în minutul 21), Cătăplin Manolache (27) şi Ionuţ Zanfir (78). Aşa cum se cunoaşte, ACSO Filiaşi a fost performera ediţiei actuale a Cupei României, fază în care a ajuns până în sferturi, când a fost eliminată de CS „U” Craiova.
Cu două runde înainte de finalul campionatului, echipa pregătită de Marius „Ţeţe” Vlădoi are 13 puncte în cont şi ocupă ultima poziţie în play-out-ul Seriei a VI-a din Liga a III-a, astfel că, din sezonul viitor, va evolua, din nou, la judeţ, după doi ani petrecuţi în ultimul eşalon naţional.