miercuri, ianuarie 20, 2021
Fotbal Național

Minerul Costeşti, la ora bilanţului! Formaţia antrenată de Marius „Ţeţe” Vlădoi are cea mai slabă defensivă din Seria 7

165Vizualizari
Nou-promovată în Liga a III-a, graţie faptului că FRF a mărit la 100 numărul echipelor din ultimul eşalon naţional, Minerul Costeşti a avut un parcurs greoi în primul sezon la acest nivel. După 10 etape, formaţia antrenată de Marius „Ţeţe” Vlădoi se află pe locul 9 în clasamentul Seriei 7, cu doar 6 puncte în cont, cu unul mai mult decât ultima clasată, FC Hermannstadt 2. „Ortacii” au obţinut o singură victorie – culmea! – în deplasare, în fieful grupării Măgura Cisnădie (1-0), pe 16 octombrie, în etapa a 6-a, graţie unui gol înscris de Radu Rădulescu, în minutul 77.
În plus, Minerul Costeşti şi-a mai trecut în palmares trei remize, toate pe stadionul din Zăvoi (Rm. Vâlcea), acolo unde nou-promovata îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Astfel, „Ţeţe” Vlădoi & Co. au terminat la egalitate cu CSM Jiul Petroşani (2-2, pe 10 octombrie, în etapa a 5-a), Gaz Metan Mediaş 2 (1-1, pe 3 noiembrie, în etapa a 7-a) şi Flacăra Horezu (2-2, pe 7 noiembrie, în etapa a 9-a).
Rezultatele slabe au fost cauzate şi de faptul că „ortacii” au plătit tribut, din plin, lipsei de experienţă şi a unor juniori de valoare. Din păcate, pe fotbaliştii de la Minerul Costeşti i-a tras în jos în special defensiva, cea mai slabă dintre toate grupările care activează în Seria 7, cu 27 de goluri încasate, cu două mai mult decât codaşa ierarhiei, FC Hermannstadt 2.