sâmbătă, februarie 27, 2021
Fotbal Național

Minerul Costeşti, remiză cu Gaz Metan Mediaş 2, în Zăvoi. În week-end, „Ţeţe” Vlădoi & Co. primesc vizita Flăcării Horezu

373Vizualizari
Marţi, 3 noiembrie, Minerul Costeşti a disputat, pe teren propriu, penultimul meci din turul Ligii a III-a. Elevii lui Marius Ţeţe” Vlădoi au primit, în Zăvoi, vizita formaţiei Gaz Metan Mediaş 2, vicelidera Seriei 7. Duelul s-a încheiat la egalitate, 1-1, cele două goluri fiind marcate după pauză, în ultimele 20 de minute de joc. Prin prisma poziţiilor ocupate în clasament de cele două combatante, meciul a fost unul foarte greu pentru „ortaci”, dar vâlcenii s-au luptat din nou admirabil şi s-au aflat la doar câteva minute de a obţine toate cele trei puncte puse în joc.

Ciprian Vlădoi a adus bucuria pentru „ortaci” timp de câteva minute

Lipsită de aportul a mai multor piese de bază, din cauza accidentărilor (printre care s-au numărat experimentaţii Laurenţiu Nicolaescu, Bogdan Preda şi Bogdan Mihăilă), Minerul Costeşti a deschis scorul în minutul 72, prin Ciprian Vlădoi. Acesta a înscris cu capul, din 8 metri, după o centrare de pe partea stângă: 1-0. Se părea că „ortacii” se îndreaptă spre o nouă victorie preţioasă, care i-ar fi ajutat să evadeze din zona periculoasă a clasamentului Seriei 7.
Din păcate, bucuria vâlcenilor n-a durat însă prea mult, Gaz Metan Mediaş 2 restabilind egalitatea în minutul 83. După o acţiune de atac pe partea dreaptă şi o centrare pe jos în faţa porţii, Alexandru Negrea a „înţepat” mingea, din 6 metri, iar veteranul dintre buturile echipei din Costeşti, Marius „Ţeţe” Vlădoi, n-a mai reuşit să intervină: 1-1.

Medieşenii au câştigat 4 puncte din duelurile cu cele trei echipe vâlcene

„Gaziştii” au plecat astfel din Zăvoi cu un punct important în bătălia pentru calificare în play-off-ul Ligii a III-a. În cele trei meciuri pe care medieşenii le-au jucat consecutiv cu cele trei echipe vâlcene, elevii lui Bruno Vienescu au obţinut o victorie, o remiză, iar un joc l-au pierdut. Aşa cum se cunoaşte, Gaz Metan 2 a început cu o înfrângere, cu Flacăra Horezu (0-4, la Copşa Mică), iar apoi a trecut de Viitorul Dăeşti (tot acasă, cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 2-0). Marţea trecută, a urmat remiza cu Minerul Costeşti, din Zăvoi.