Fotbal Județean

Minerul Costeşti, senzaţii tari cu FC Băbeni: a bătut în minutul 84!!! Lidera a avut un jucător în plus timp de 80 de minute!

664Vizualizari

FC Băbeni a jucat de la egal la egal cu lidera Superligii, Minerul Costeşti, în partida disputată în deplasare, pe Stadionul „Oltchim”. Echipa antrenată de Marius „Ţeţe” Vlădoi a deschis scorul, încă din minutul 10, dintr-un penalti transformat de Ionuţ Vladu. La faza respectivă, trupa lui Iulică Dincă a rămas în inferioritate numerică, Bogdan Fuiorea fiind eliminat pentru un henţ comis în propria suprafaţă de pedeapsă, chiar lângă poartă. FC Băbeni nu a cedat deloc teren, iar Marian Pătraşcu a reuşit să egaleze, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri (1-1). „Ortacii” au trecut din nou în avantaj, tot din lovitură de la 11 metri, transformată, şi de această dată, de fundaşul central Ionuţ Vladu: 2-1. Vali Neacşu a egalat, din nou, la 2-2. În minutul 84, Claudiu „Dede” Traşcă a adus însă liniştea la Costeşti, stabilind rezultatul final: 3-2.
„Felicitări jucătorilor mei! Să joci 80 de minute contra liderei cu un om în minus şi să îi ţii piept înseamnă că, ai totuşi, valoare. Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Puteam obţine un egal, mai ales că Traşcă a marcat cu puţin noroc: i-a venit mingea în picior din transversală. Oricum, sunt foarte mândru de jocul băieţilor mei!”, a precizat Iulică Dincă.