sâmbătă, februarie 27, 2021
Administrație

Ministrul Petre Daea şi primarul Florin Ionescu repară un dig care va feri de inundaţii zeci de gospodării din Stoileşti

694Vizualizari

În această perioadă, primarul Florin Ionescu realizează, cu sprijinul ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, o investiţie aşteptată de ani buni de locuitorii satului Stăneşti, comuna Stoileşti. Este vorba de un zid de protecţie, care va împiedica, pe viitor, ca DC 36 să fie distrus, iar zeci de gospodării şi terenuri agricole să mai fie inundate la ploile torenţiale.
„Digul a fost construit în anii ’80 şi era distrus aproape total, pe o lungime de doi kilometri. Pe viitor, locuitorii nu vor mai sta cu grija că pot fi inundaţi, atunci când plouă puternic şi pe o perioadă mai lungă. Pe de altă parte, vom mai repara şi barajul din satul Stoileşti, care nu mai fusese reabilitat de aproape 30 de ani, fiind într-o stare avansată de degradare. Aş dori să mulţumesc Guvernului şi, bineînţeles, ministrului Petre Daea, pentru sprijinul oferit”, a precizat primarul comunei Stoileşti, Florin Ionescu.