duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Județean

„Campionii, campionii, ole, ole, ole !!!” Promovarea e a noastră, după 2-1, la Bradu !!!

1.67KVizualizari

Viitorul Dăeşti a câştigat prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a! Echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu s-a impus cu scorul de 2-1 (după 1-0, la pauză), în deplasare, pe cocheta bază sportivă a formaţiei argeşene Real Bradu. Campionii noştri au fost însoţiţi în această deplasare de peste 150 de suporteri şi microbişti vâlceni.

George Neacşu a deschis scorul în minutul 6

Lucian Iordache & Co. au început meciul perfect, iar George Neacşu a deschis scorul încă din minutul 6, după ce a reluat cu capul, în plasă, o centrare de pe partea dreaptă: 0-1. Perioada de dominare a formaţiei reprezentate de George Popolan a continuat, iar în minutul 18 atacantul dăeştenilor s-a aflat, din nou, în faţa golului, dintr-o poziţie similară, însă, de această dată, lovitura sa de cap a trecut peste transversală.
Pe final de repriză, argeşenii au fost foarte aproape să egaleze, la o învălmăşeală în careul de 16 metri al vâlcenilor, dar faza s-a încheiat cu bine pentru Viitorul Dăeşti. Ulterior, în singurul minut de prelungiri al primului mitan, Lucian Iordache a executat o lovitură liberă din colţul suprafeţei de pedeapsă, Gabriel Rizea a recentrat cu capul, paralel cu linia porţii, însă niciun vâlcean n-a fost atent să trimită mingea în plasă, din 6 metri, iar adversarii au îndepărtat pericolul.

Ionuţ Marian „Butelie” a marcat golul victoriei

În startul reprizei secunde, mai precis în minutul 56, Real Bradu a restabilit egalitatea, oarecum contrar cursului jocului. A fost o centrare din corner, la colţul scurt, o deviere cu capul către colţul lung, iar Radu Păvăluţă a împins mingea în poartă, din cădere, cu pieptul: 1-1.
În minutul 66, George Neacşu a primit o pasă excelentă în careul advers, însă a întârziat şutul şi a fost contrat de un argeşean. La acea fază, oficialii dăeşteni au solicitat un penalti, dar centralul partidei, Andrei Ţiţii (din Şura Mică – judeţul Sibiu), n-a fost de aceeaşi părere.
Golul victoriei a picat în minutul 72, când, după o centrare de pe partea dreaptă, care a depăşit toată apărarea echipei Real Bradu, mingea a ajuns la Ionuţ Marian „Butelie”, iar acesta a înscris cu capul, din 6 metri, şi a stabilit scorul final: 1-2.