Fotbal Național

Misiune imposibilă pentru Flacăra Horezu, în fieful liderei CSM Alexandria, după plecarea din Treapt a multor jucători de bază

552Vizualizari
Flacăra Horezu a avut o comportare de senzaţie în actualul sezon al Ligii a III-a, iar după primele 15 runde se află pe locul 3 în Seria 6, cu 28 de puncte. Primele două poziţii sunt ocupate de CSM Alexandria (31 de puncte) şi Sporting Roşiori (30), iar pe treapta a patra se clasează o altă grupare din Teleorman (CSM Cetatea Tr. Măgurele – 27). Altfel, pe 5 se află Viitorul Dăeşti (cu 25 de puncte).
În pofida situaţiei bune din clasament, şansele formaţiei din Treapt de a prinde play-off-ul sunt extrem de mici, având în vedere că, în pauza de iarnă, Flacăra Horezu a trecut prin schimbări importante. Mulţi dintre jucătorii de bază din prima parte a sezonului au părăsit echipa între timp, iar lotul este unul mult inferior din punct de vedere valoric. Printre cei mai importanţi fotbalişti plecaţi, se numără Ionuţ Cioinac şi Cătălin Păuşescu (care s-au transferat chiar la rivala din bătălia pentru calificare în play-off, Viitorul Dăeşti), Adrian Bărbuţi şi Ovidiu Popescu (legitimaţi în prezent la SCM Rm. Vâlcea – în Liga a IV-a) şi Alexandru Duşmanu (ajuns la Unirea Ungheni).
În aceste condiţii, în primul meci pe care îl vor disputa în 2023, Adi Popa (FOTO) şi colegii săi vor avea o misiune imposibilă, iar şansele de a obţine un rezultat pozitiv sunt minime, mai ales că o vor înfrunta, în deplasare, chiar pe lidera Seriei 6, CSM Alexandria. Partida de vineri, 10 martie, va începe la ora 15.00. În tur, când trupa din Treapt era una „strong”, Flacăra Horezu a reuşit o victorie la limită în faţa echipei din Alexandria, cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Radu Dobrescu (în minitul 83), care între timp a plecat, la rândul său, din Treapt şi a semnat cu CS Dinamo Bucureşti (clubul din Liga a III-a).