sâmbătă, iunie 6, 2020
Monden

Mitică „Pantera” Dobrin a fost socru mare, la Sibiu! Nineta Popa, Armin Nicoară, Junii Sibiului şi alte formaţii de top au „încins” atmosfera la nunta fiului său, Bogdan

2.5KVizualizari

Sâmbătă, 5 octombrie, Mitică „Pantera” Dobrin, fotbalistul echipei Oltul Dăeşti, a fost socru mare, cu prilejul nunţii fiului său, Bogdan, care a avut loc la Hanul din Tulgheş, situat lângă Pădurea Dumbrava (Sibiu). Peste 300 de invitaţi au petrecut până în zori, pe ritmuri incendiare, într-un restaurant de poveste, situat în mijlocul naturii, într-un cadru de basm… Printre interpreţii care au făcut ca atmosfera să fie excelentă s-a numărat şi Nineta Popa, dar şi reputatul saxofonist Nicoară, din Timişoara, care i-a rupt la corazon pe petrecăreţi. Pe de altă parte, au mai cântat Junii Sibiului, dar şi alte formaţii de top. „Nunta a fost chiar una de poveste. M-am simţit foarte-foarte bine… M-am întors la Vâlcea duminică după-amiază, pentru o altă petrecere, chiar dacă sunt foarte obosit…”, a spus Mitică Dobrin.

Duminică, a fost petrecere mare la Dăeşti! Mitică Dobrin a împlinit 51 de ani

A doua zi după nunta fiului său, adică duminică, 6 octombrie, „Pantera” a împlinit 51 de ani. Cu acest prilej, el a avut încă o noapte albă. Colegii de echipă de la Oltul Dăeşti l-au sunat dinainte şi l-au avertizat să nu doarmă, pentru că trebuie să dea obligatoriu de băut. Cu prilejul aniversării sale, colegii de la echipă i-au urat şi un călduros „La Mulţi ani!”. Deşi a împlinit 51 de ani, Mitică Dobrin „Pantera” nu vrea să renunţe prea curând la pasiunea sa, fotbalul, fiind jucător de bază la Oltul Dăeşti, unde are colegi şi alţi „dinozauri”. La mulţi ani şi din partea noastră şi, totodată, Casă de Piatră fiului!