Administrație

Modernizare drumuri agricole (3,8 km), sistem inteligent de iluminat stradal și două stații de încărcare a maşinilor electrice, în oraşul Berbeşti

1.04KVizualizari
Pe Programul Național „Anghel Saligny”, primarul din Berbeşti, Milorad Cumpănășoiu, a depus două proiecte. Este vorba de introducerea rețelei de canalizare și de asfaltarea a două drumuri (Amzulești – Roșioara și Berbești – Valea Mare, în lungime totală de 6 km). De asemenea, edilul PNL a solicitat finanțare și pentru modernizarea iluminatului stradal, montarea a două stații de încărcare a mașinilor electrice (prin Agenția Fondului de Mediu), dar și pentru modernizarea a 3,8 kilometri de drumuri agricole (prin AFIR).
„Continuăm să facem demersuri și pentru amenajarea unui centru medical de permanență în Berbești. Pentru această investiție, aveam nevoie de fostul sediu al Trezoreriei, care în prezent e închis. Am făcut deja solicitare la ANAF, să ni-l cedeze, dar încă nu am primit aprobare. Un alt spațiu disponibil nu mai avem în localitate. Sper să reușim, pentru că e important să oferim condiții bune locuitorilor”, a afirmat liberalul Milorad Cumpănășoiu, primarul orașului Berbești.