miercuri, ianuarie 27, 2021
Fotbal Diverse

Moment istoric pentru minifotbalul vâlcean! Boromir a câştigat Cupa României!

172Vizualizari

Week-end-ul trecut, Boromir a cucerit Cupa României şi a realizat, astfel, cea mai mare performanţă a minifotbalului vâlcean. Jucătorii lui George Frântu au avut un parcurs de metronom la competiţia desfăşurată la Bacău, de vineri, 28 iunie şi până duminică, 30 iunie. „Brutarii” şi-au depăşit, pe rând, toţi adversarii întâlniţi în cale şi au adus trofeul mult visat la Rm. Vâlcea! După Cupa României de la Bacău, jucătorii de la Boromir i-au dedicat victoria lui George Frântu, omul care se află în spatele constituirii acestei echipe puternice de minifotbal la Vâlcea.

Marian Dascălu: „Vâlcea a intrat pe lista câştigătorilor de competiţii naţionale”

„E o performanţă frumoasă pentru noi, pe care am realizat-o cu multă-multă muncă! Îi felicit pe toţi băieţii pentru evoluţia extraordinară pe care au avut-o la Bacău. E pentru prima oară când o echipă vâlceană a cucerit marele trofeu la o asemenea competiţie de anvergură. Până în prezent, tot noi am fost foarte aproape de a câştiga o medalie la un turneu naţional. Este vorba de locul 2 pe care l-am ocupat în urmă cu doi ani, în 2017, la Cluj-Napoca, tot în Cupa României. Prin câştigarea trofeului de la Bacău, am realizat practic o premieră pentru Vâlcea! Totodată, am intrat pe lista câştigătorilor de competiţii naţionale şi ne bucură nespus de mult acest lucru”, ne-a declarat reprezentantul echipei vâlcene, Marian Dascălu.
Din echipa de aur a Boromir-ului care a realizat această mare performanţă, ce va rămâne în istoria minifotbalului vâlcean, au făcut parte următorii jucători: Ionuţ Armeanu – portar, Marian Chiripuş, Laurenţiu Nicolaescu, Lucian Iordache, Alin Bucei, Bogdan Mihăilă, Cătălin Păun, Sebastian Mateescu, Andrei Fistogeanu, Robert Pârvu şi Marian Roşianu. Au absentat, motivat, Bogdan „Lupu” Bârlogeanu (suspendat pentru un an de Federaţie), Dumitru Stanciu şi portarul Adrian Bălan (ambii din diferite motive).

Parcursul echipei Boromir la Turneul Naţional al Cupei României de la Bacău:

• Grupa a 13-a (vineri, 28 iunie):
Boromir – Rapid Piatra Neamţ 2-2 (3-2, la penaltiuri)
Boromir – Ultra Hunedoara 6-0

• 32-imi (sâmbătă, 29 iunie):
Boromir – Stone Team Bistriţa 7-1

• 16-imi (sâmbătă, 29 iunie):
Boromir – AS Electroconat Deva 6-0

• Optimi (sâmbătă, 29 iunie):
Boromir – Muncelului FC Bistriţa 0-3

• Sferturi (duminică, 29 iunie):
Boromir – Coriolan Bacău 2-0

• Semifinale (duminică, 29 iunie):
Boromir – Sporting Criscior Deva 0-0 (2-0, la penaltiuri)

• Finala (duminică, 29 iunie):
Boromir – Colosseum 2005 Iaşi 2-0