Administrație

Mugur Mărcoianu și Viorel Rafailă vor continua în tandemul primar-viceprimar. Cei doi liberali de succes vor crea zeci de noi locuri de muncă la Măciuca

263Vizualizari
În localitatea Măciuca, Mugur Mărcoianu va face în continuare echipă cu Viorel Rafailă, în tandemul primar – viceprimar, ambii fiind liberali. Amândoi au demonstrat în ultimii 4 ani că au experiența necesară pentru a accesa fonduri europene și guvernamentale, prin care să dezvolte micuța localitate din sudul județului.
„După alegerile din 27 septembrie, PNL a obținut majoritatea în Consiliul Local, cu 7 consilieri. PSD are 4 consilieri. La fel ca în mandatul trecut, și de această dată, vom forma o echipă, indiferent de culoarea noastră politică. Scopul nostru comun este acela de a rezolva problemele legate de apă, canalizare, drumuri și nu numai. Niciodată nu au fost probleme între reprezentanții partidelor și mereu am luat cu toții decizii pentru dezvoltarea localității. Avem multe proiecte în desfășurare. Sunt multe de făcut și doar printr-o echipă puternică și unită putem realiza tot ceea ce ne-am propus. Avem în derulare proiecte europene deja finanțate. Este vorba de centrul social pentru persoane vârstnice, în valoare de 1 milion de euro, dar și de Centrul pentru consiliere și formare profesională pentru tineri, prin care vrem să organizăm cursuri de specialitate, în anumite domenii de activitate. Ideea e că vor fi accesate 14 granturi, pentru mici afaceri, pe domeniul non-agricol. Prin aceste proiecte vor fi asigurate, în total, zeci de noi locuri de muncă. Asta este foarte important, pentru că, în fond, piața locurilor de muncă trebuie îmbunătățită permanent”, a explicat primarul PNL din Măciuca, Mugur Mărcoianu.