Sporturi

Mutări importante pe banca tehnică, la echipa de baschet masculin CS Vâlcea 1924. Hristu Şapera devine director tehnic, iar Doru Moise…

57Vizualizari
La mijlocul săptămânii trecute, conducătorii de la CS Vâlcea 1924 au anunţat că s-au produs câteva mutări importante pe banca tehnică a echipei de baschet masculin, care a evitat cu greu retrogradarea din Liga Naţională. Astfel, din noul sezon, Hristu Şapera nu va mai fi antrenor principal, ci director tehnic, în locul său fiind instalat spaniolul Arturo Alvarez. În plus, lângă echipă a fost chemat şi legendarul Doru Moise, care a antrenat ultima oară gruparea de baschet feminin CET Govora. Totul pentru ca obiectivul de a ajunge în Top 8 în sezonul viitor să fie îndeplinit!
„Doi ani de succes. Doi ani de emoții. În urmă cu doi ani, începeam construcția secției de baschet cu Hristu Șapera. Am crezut într-o construcție pe termen lung și în proiectul de dezvoltare al Academiei noastre. Pas cu pas, rezultatele au început să apară. Trecerea lui Hristu Șapera pe poziția de Director Tehnic e o mutare firească, care întărește clubul pe toate categoriile de vârstă. Nu uităm nici de experiența adusă de Cătălin Nazîru și Victor David, ambii regăsindu-se și anul viitor în staff-ul nostru. Dar lovitura de imagine și de știință o reprezintă aducerea lui Doru Moise în clubul nostru. După atâția ani, revenirea maestrului ne bucură enorm. Și nu ne vom opri aici! Urmează un alt moment de cotitură (n.r.: odată cu anunţul legat de noul antrenor principal, ibericul Arturo Alvarez). Vrem mult și repede. Cu obiectiv nou, primele opt locuri, cu echipă întărită, vrem să facem performanță! Și vom face! Luptă Vâlcea!”, a anunţat CS Vâlcea 1924, pe pagina oficială de Facebook, în cursul zilei de marţi, 28 mai.
Sursă foto: Facebook CS Vâlcea 1924