Fotbal Județean

Nae Sabău a pus punctul pe „i”: Când te numești Drăgășani, nu ai voie niciodată să pierzi cu Voicești sau Gușoeni… E o durere mare pentru mine!

889Vizualizari
Portarul Nae Sabău este unul dintre cei mai sufletiști jucători de la Atletic Drăgășani, echipă la care ține enorm. El se numără printre cei mai buni goalkeeperi pe care i-a dat orașul viilor în ultimii 30 de ani și spune că, din păcate, fotbalul de aici nu mai e deloc ce era odată.
„Ce pot să spun despre meciul pierdut cu 4-1, cu CS Gușoeni? Păi, în primul rând, când te numești Drăgășani – iar eu știu foarte bine ce a fost fotbalul în orașul acesta – nu ai voie niciodată să pierzi contra unor echipe precum Gușoeni sau Voicești. NICIODATĂ! Asta, cu tot respectul pentru Gușoeni sau Voicești, care au echipe foarte frumoase. Dar suntem al doilea oraș ca populație din județ, care a dat mereu echipe mari. De aici, au plecat jucători de top în fotbalul național. Poate că nu înțeleg eu, dar ceva se întâmplă! Pe mine mă doare când văd asta, dar am speranța că lucrurile se vor schimba mult în bine. Dar, credeți-mă, ceea ce s-a făcut până acum la Atletic Drăgășani de actuala conducere este peste puteri… Am înțeles însă că vom primi sprijin şi din partea autorităților locale. Îmi doresc din tot sufletul ca orașul să fie din nou în top”, a explicat portarul Nae Sabău.