marți, martie 2, 2021
Fotbal Județean

Nae Sabău (Orleşti) a renunţat definitiv la fotbal, după umilinţa cu Drăgoeşti: „Niciodată, în viaţa mea, nu am luat 10 goluri într-un singur meci!”

656Vizualizari

CSC Orleşti a rămas fără antrenor, după meciul din etapa a VII-a, în care a pierdut cu scorul de 10-3, pe teren propriu, cu Oltul Drăgoeşti. Portarul Nae Sabău (39 de ani) a decis să-şi dea demisia, după cea mai mare umilinţă de când joacă fotbal. „Niciodată nu m-am simţit atât de neputincios şi umilit… Am spus încă de când am acceptat să fiu antrenor la Orleşti: voi pleca de pe bancă, dacă nu prind primele 6 locuri. Am simţit pe pielea mea că nimănui nu-i prea pasă la echipă. Este păcat!!! Tot respectul meu pentru colegi, dar sunt destui care au peste 40 de ani. Unii se apropie chiar de 50 de ani! Nu ne mai putem ţine la adversarii mult mai tineri. Cred că, în calitate de portar, mi-am făcut mereu datoria între buturi. Voi părăsi echipa! În plus, mă las definitiv de fotbal!!! Am condus cu 2-0, cu Drăgoeşti, apoi a fost 2-2, la pauză, după care adversarii ne-au bătut, la final, cu 10-3. În repriza a doua, ei au dat tot atâtea goluri câte ocazii au avut. A fost ca la handbal: contraatac şi gol! Ne-au distrus total!”, a precizat Nae Sabău.
După anunţul că se va retrage din fenomen, portarul de 39 de ani a primit zeci de mesaje de încurajare, să nu renunţe, pentru că fotbalul vâlcean are nevoie de oameni de calitatea lui. Aşadar, capul sus, Nae!