luni, iunie 24, 2024
Monden

Naşu Lucian şi soţia sa, Ella (de la Mojito Club), au deschis oficial „Godfather” Pub & Coffee, care i-a cucerit din start pe clienţi

11.1KVizualizari

Duminică seara, Naşu Lucian şi soţia sa, Ella, proprietarii clubului de succes „Mojito”, din Olanu, au inaugurat o nouă investiţie de 5 stele, de această dată, în Rm. Vâlcea. La evenimentul mult aşteptat, organizat impecabil (cu meniuri alese, băuturi fine şi multe surprize) au participat zeci de prieteni apropiaţi ai lor. Investiţia se numeşte „Godfather” Pub & Coffee şi e situată pe Calea lui Traian, nr. 147, mai precis, vizavi de fosta Policlinică cu plată. Vă recomandăm cu căldură acest spaţiu, care, sincer, arată WOW şi, în plus, vine cu numeroase servicii de calitate destinate publicului larg. Pe lângă preţurile care deja au spart piaţa, pub-ul se remarcă şi printr-un design modern, relaxant şi inovator, care va cuceri din start toţi clienţii.
„Cafeneaua are o capacitate de aproximativ 100 de locuri şi dispune şi de o terasă special amenajată, pentru fumători, cu acoperiş retractabil, conform normelor europene. În plus, avem şi un spaţiu destinat copiilor, unde aceştia se pot juca în voie, în timp ce părinţii pot savura o cafea, un suc, o prăjitură sau orice altceva doresc. La «Godfather», se pot organiza inclusiv diverse evenimente: zile de naştere, petreceri pentru copii, iar bărbaţii pot viziona meciurile de fotbal la televizoarele de dimensiuni mari, de ultimă generaţie. Preţurile sunt avantajoase, pentru toată lumea, aşa cum procedăm şi la Mojito Club – Olanu. Avem şi bucătărie proprie, unde se fac burgeri, salate, prăjituri, cornuri… Pe parcurs, în funcţie de solicitările clienţilor, vom diversifica mult în ceea ce priveşte meniul. În încheiere, aş dori să mulţumim designerului Cristina Popescu, care a avut grijă ca pub-ul să arate atât de frumos”, au precizat Naşu Lucian şi soţia sa, Ella.