Fotbal Național

Naţional Sebiş s-a retras din Liga a III-a. „Păcat! Era o echipă cu o tradiţie lungă în fotbalul românesc”

362Vizualizari
Miercuri, 4 martie, Flacăra Horezu a primit o adresă oficială din partea clubului Naţional Sebiş. Gruparea arădeană a anunţat că nu se va prezenta la meciul din runda inaugurală a returului, pe care trebuia să-l dispute în Treapt, la finele săptămânii trecute, mai precis sâmbătă, 7 martie. În aceste condiţii, aşa cum am mai precizat, conform regulamentului, partida a fost omologată la „masa verde”, cu scorul de 3-0, în favoarea echipei din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu.
Aşa cum am mai anunţat, abandonul formaţiei Naţional Sebiş (care se afla pe locul 13 la finele turului, ultimul retrogradabil) a fost cauzat de faptul că, după decesul primarului interimar Radu Demetrescu (din 24 ianuarie), consilierii locali din oraşul arădean nu au mai acceptat finanţarea din bugetul primăriei şi pentru anul 2020.

Formaţia arădeană a activat fără întrerupere în Liga a III-a din 2008

„E păcat că Naţional Sebiş s-a retras din Liga a III-a! Era o echipă cu o tradiţie lungă în fotbalul românesc, care activa de mult timp la acest nivel, fără întrerupere (n.r. din 2008, perioadă în care a avut mai mereu rezultate deosebite şi s-a clasat în partea superioară a ierarhiei, remarcabile fiind locul 2 în 2014 şi locul 3 în 2018). În plus, Sebiş dispunea şi de o bază sportivă foarte frumoasă, un stadion cum sunt puţine în ţară, cu tot ce trebuie, inclusiv un mini-hotel. Pe scurt, condiţii excelente de Liga a III-a! Din păcate, în viaţa oricărei echipe de fotbal pot apărea asemenea momente griste”, ne-a declarat Adi Popa (FOTO), antrenor-jucător la Flacăra Horezu.