miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Național

Nemulţumit că n-a fost titular cu Naţional Sebiş, tânărul Andrei Dima a lipsit patru zile de la antrenamentele echipei Viitorul Dăeşti

475Vizualizari

La antrenamentele de săptămâna trecută, staff-ul tehnic al echipei Viitorul Dăeşti nu s-a putut baza şi pe serviciile lui Andrei Dima (FOTO – primul din dreapta), unul dintre tinerii jucători de perspectivă ai Vâlcii. Nemulţumit de faptul că n-a fost titular în meciul cu Naţional Sebiş (din etapa a 10-a), care a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, acesta a lipsit patru zile de la pregătiri şi n-a bifat nici partida cu Gilortul Tg. Cărbuneşti. Situaţia sa a fost analizată succint de George Popolan, fondatorul echipei de la Fedeleşoiu, care are în continuare încredere în talentatul fotbalist.

George Popolan: „Sper că din această săptămână va fi, din nou, alături de ceilalţi jucători”

„Andrei Dima e un jucător emblematic al echipei, mai ales că are şi un viitor frumos în faţă. Dacă nu mă înşel, el a fost titular în 10 din cele 11 etape disputate până la meciul cu Tg. Cărbuneşti, de vinerea trecută. Doar o singură dată n-a intrat în primul „unsprezece” (în partida cu Naţional Sebiş), iar asta şi din cauză că a plecat în străinătate într-o vacanţă, pentru că a împlinit 18 ani! În următorul meci, cel cu Şoimii Lipova, de la Pâncota, el a fost, însă, din nou, titular. După acea înfrângere grea, cu 4-0, bineînţeles că nu am putut să spunem despre nimeni că a avut un joc pozitiv, n-am fi avut de ce! Apoi, ne-a suprins pe toţi şi n-a mai fost prezent patru zile la antrenamentele echipei. Din punctul meu de vedere, acest lucru denotă lipsă de personalitate şi de obraz faţă de toţi ceilalţi jucători care au fost prezenţi la pregătire. Ce l-a nemulţumit? Nu mi-am dat seama nici eu, deşi am stat de vorbă cu mama lui şi cu cei doi antrenori. Până la urmă, aşa e fotbalul! Pierzi, câştigi, nu renunţi niciodată!”, a dezvăluit Popolan.
„Sper că din această săptămână va fi, din nou, alături de echipa noastră. Dacă nu va veni, este alegerea lui. I-am şi spus că viaţa merge mereu înainte! Şi fără mine, şi fără Dima, şi fără oricine altcineva. Pentru că în locul meu poate veni altul, în locul lui Dima – altul, şi tot aşa, roata se învârteşte! Îmi aduc aminte că eu am făcut sacrificii mari pentru a ajunge să evoluez în Liga a III-a şi tot n-am reuşit. Iar Andrei Dima a avut deja şansa să joace la acest nivel, la o vârstă fragedă şi la o echipă care e la doar 4 km de Rm. Vâlcea. Dacă nu mă înşel, prin faptul că are casa în Goranu, el e şi jucătorul care locuieşte la cea mai mică distanţă de stadionul de la Fedeleşoiu. Iar mai mare privilegiu ca acesta, nu prea există!”, a încheiat George Popolan.