sâmbătă, februarie 27, 2021
Handbal

Nemulţumită că a jucat prea puţin în sezonul trecut, Mădălina Zamfirescu şi-a făcut bagajele şi a plecat de la Vâlcea

348Vizualizari
Pe lângă Yuliya Dumanska, Samara da Silva Vieira, Raluca Băcăoanu şi Alexandra badea, SCM Rm. Vâlcea se desparte, la finele acestui campionat, de încă o handbalistă. Este vorba de Mădălina Zamfirescu (inter centru, 25 de ani), care a fost utilizată extrem de puţin de staff-ul tehnic în sezonul trecut. Săptămâna trecută, chiar Florin Verigeanu, şeful secţiei de handbal al campioanei României din 2019, a anunţat posibila plecare a jucătoarei născută pe 31 octombrie 1994, la Rm. Vâlcea.
„Vedem ce va face Mădălina Zamfirescu, ea e nemulţumită că nu a prea jucat, dar asta e treaba antrenorului. Andreea Adespii Molnar a plecat astă-iarnă de la echipă, după ce a rămas însărcinată. Din păcate, între timp, ea a pierdut însă sarcina (n.r.: şi va evolua din sezonul viitor la SCM Craiova). Am adus trei jucătoare, Ardahl, Minevskaja şi Nikolic, iar acum mai suntem în discuţii cu două jucătoare românce. E o perioadă grea, rămâne de văzut ce se va întâmplă cu partea financiară”, a spus „Verigă”, în urmă cu câteva zile, la TV Oltenia, declaraţiile sale fiind prezentate inclusiv de Digi Sport şi ProSport.
Transferul Mădălinei Zamfirescu la Dunărea Brăila s-a confirmat la începutul acestei săptămâni. Aşa cum se cunoaşte, ea a venit în Sala Traian vara trecută, după doi ani petrecuţi în Ungaria, la Debrecen. Înainte de a evolua în ţara vecină, componenta echipei naţionale de senioare a mai jucat timp de două sezoane la Dunărea Brăila. Conform presei de la malul Dunării, de la gruparea antrenată de croatul Neven Hrupec vor pleca, în schimb, două jucătoare care au trecut odinioară pe la Rm. Vâlcea, în perioada defunctului HCM. Este vorba de croatele Marina Razum (portar) şi Natasa Krnic (inter stânga).