Handbal

Nicio surpriză! Arbitrii meciului Vâlcea – București, suspendați de FRH! Aceștia au validat golul decisiv al echipei noastre, deși mingea n-a intrat în poartă!

139Vizualizari
Pe 30 septembrie, SCM Rm, Vâlcea a câștigat la limită meciul cu CSM București (31-30), din etapa a 4-a a Ligii Florilor. Golul care a decis învingătoarea a survenit însă în urma unei grave greșeli de arbitraj. „Fluierașii” nemțeni Ionuț Ifrim și Ovidiu Ilisei l-au validat deși mingea nu depășise cu toată circumferința linia porții, așa cum se prevede regulamentul jocului de handbal.
La o săptămână distanță, FRH a anunțat că arbitrii derbiului au primit o suspendare de trei etape, „pentru necunoașterea sau greșita aplicare a regulilor de joc care au influențat în mod direct rezultatul final al jocului”.
„În legătură cu Hotărârea CCA din data de 05/10/2021, Comisia, văzând că sunt îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 22 raportat la art. 26.3 lit. a), admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în registrul de evidență sancțiuni, după cum urmează:
• arbitrii Ifrim Ionuț și Ilisei Ovidiu sancționați cu suspendare 3 etape, conform art. 21.3 lit. a) (arbitrul care, prin necunoașterea sau greșita aplicare a regulilor de joc influențează în mod direct rezultatul final al jocului) ROFCCA, pentru prestația de la jocul SCM Rm. Vâlcea cu CSM București, din LNF, din data de 30/09/2021”, se spune în comunicatul de presă transmis de FRH, în care s-a anunțat decizia suspendării cavalerilor fluierului care au condus derbiul din Sala Traian, din urmă cu două săptămâni.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea