vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Județean

Nicolae Birăruț (Alunu): Mai are rost să spun că nu am avut două penaltiuri, când AJF se plânge că nu mai are arbitri?! E presiunea prea mare pe copii…

1.26KVizualizari
Nicolae Birăruț, oficialul echipei Oltețul Alunu, a vorbit, la rece, după eșecul suferit în optimile Cupei României, chiar pe teren propriu, scor 0-1, cu FC Băbeni. El a explicat că are destule de reproșat arbitrajului, însă, totodată, înțelege și conducerea AJF Vâlcea, când spune că nu mai are arbitri.
„Știți, e o vorbă: pe ei îi avem, cu ei defilăm! E clar că AJF Vâlcea are mari probleme în ceea ce privește furnizarea de arbitri buni la meciuri. Vă dați seama, dacă nici la meciurile din Cupa României, cu echipe de Liga a IV-a, nu reușește să trimită oameni cu experiență, ce se mai poate spune!? Pe scurt, la scorul de 0-0, trebuia să primim două penaltiuri, pentru henț și fault. Apoi, un băiat al meu a lovit mingea și s-a dat 11 metri pentru oaspeți. În plus, Buliman a luat roșu, doar pentru că i-a spus arbitrului Iulian Trușcă faptul că a fost tras în careu la faza respectivă. La meciul nostru, au asistat și oameni de la Unirea Tomșani, rivala noastră de moarte. Chiar și ei au recunoscut că am pierdut pe mâna arbitrajului. Știți de ce nu vine nimic din urmă? Pentru că toți copiii care se apucă de arbitraj, după ce merg la meciuri în județ și sunt amenințați, renunță! Asta e realitatea! E prea mare presiunea pe ei!”, a explicat Nicolae Birăruț.