Fotbal Județean

Nicolae Concioiu a avut un oaspete-surpriză la meciul CS Guşoeni – Minerul Berbeşti, din week-end. „Am rămas plăcut impresionat de felul cum arată baza sportivă din Guşoeni!”

792Vizualizari
Sâmbătă, 5 noiembrie, CS Guşoeni a primit vizita echipei Minerul Berbeşti, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii a IV-a. Partida s-a încheiat cu victoria „ortacilor”, cu scorul de 3-1. La duelul de la finele săptămânii trecute, primarul Nicolae Concioiu a avut un oaspete-surpriză, în speţă, pe preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Cu ocazia prezenţei la Guşoeni, acesta a ţinut să laude investiţiile realizate la baza sportivă din localitate.

„A fost o plăcere să îi revăd pe jucătorii de fotbal de la Gușoeni, chiar înaintea meciului de acasă, pe care aceștia urmau să îl dispute cu echipa din Berbești. Am rămas plăcut impresionat de felul cum arată baza sportivă din Gușoeni. Este meritul domnului primar Nicolae Concioiu, pe care îl felicit pentru acest lucru și pentru toate proiectele pe care le-a realizat pentru binele comunității locale. De altfel, este de apreciat efortul considerabil pe care îl fac toți primarii care susțin sportul la nivel de localitate. Tinerii noștri merită o astfel de implicare din partea noastră, pentru a crește sănătoși”, a transmis Constantin Rădulescu, pe Facebook.