sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Județean

Nicolae Concioiu pune la punct stadionul din Guşoeni pentru Liga a IV-a. „E o mândrie că localitatea noastră va fi reprezentată în elita fotbalului judeţean!”

1.53KVizualizari
Imediat după ce CS Guşoeni a promovat în Liga a IV-a, Alex Concioiu – reprezentantul echipei din sudul judeţului – a spus că, pe lângă păstrarea tuturor jucătorilor importanţi din lotul cu care s-a făcut saltul în elită şi perfectarea unor transferuri bune, ar fi nevoie şi de realizarea unor investiţii la stadion. Zilele trecute, primarul Nicolae Concioiu a venit cu precizările de rigoare în acest sens.
„În primul rând, avem nevoie de câteva lucrări de îmbunătăţire a vestiarelor, iar recent m-am întâlnit cu un proiectant pentru a vedea exact ce putem să facem acolo. Pe de altă parte, pe lângă investiţiile de la vestiare, mai avem de realizat şi un zid de sprijin, ca să nu mai fie afectată suprafaţa de joc. Pentru că, în fiecare primăvară sau toamnă, când ploua, în acea parte care nu era consolidată terenul devenea mai greu practicabil şi era mai tot timpul noroios. Este evident că va fi vorba de un efort financiar important din partea Primăriei Guşoeni, dar trebuie să-l facem! Pe de o parte, ne-am bucurat că am promovat în Liga a IV-a, dar, pe de alta, avem multe cheltuieli de făcut. Oricum, nu vom da înapoi! Până la urmă, e o mândrie că am ajuns în Liga a IV-a şi că localitatea Guşoeni va fi reprezentată la cel mai înalt nivel al fotbalului judeţean!”, a spus primarul Nicolae Concioiu.