Diverse

Nicolae Moraru a respectat tradiția și anul acesta şi i-a trimis pe elevii premianți din Pietrari într-o supervacanță de 5 zile

949Vizualizari
La Pietrari, elevii vor avea parte, de anul viitor, de una dintre cele mai moderne școli din județ. Investiția se realizează cu finanțare guvernamentală, în valoare de 3 milioane de lei. Primarul Nicolae Moraru a stimulat, an de an, dezvoltarea actului educațional. Astfel, luna trecută, elevii cu medii generale peste 9,50 au mers într-o vacanță de neuitat, prin Moldova. Aici, au vizitat multe dintre obiectivele turistice de plan mondial, dar și orașe precum Iași şi Piatra Neamț.
„Copiii s-au aflat în excursie patru nopți și cinci zile. Au mers în vacanță 50 de copii și opt cadre didactice, din clasele V-VIII. Mi-au povestit că au fost extrem de încântați, mai ales că au mers și la Cheile Bicazului. Vreau să-i încurajez să învețe cât mai bine. Voi suplimenta, odată cu începerea noului an școlar, și valoarea burselor școlare. Adică, să le mai punem copiilor măcar 50 de lei”, a explicat primarul PNL din Pietrari, Nicolae Moraru.