Politică

Nicolae Moraru, primar Pietrari: „Câţu este cel mai bun premier al României după ’89. Uitaţi-vă pe unde a lucrat şi vă veţi da seama de valoarea lui”

1.26KVizualizari
Lui Nicolae Moraru, primarul din Pietrari, nu îi vine să creadă cu câtă ostilitate a fost primit Florin Câţu, din momentul în care a fost nominalizat pentru funcţia de premier. Din punctul său de vedere, România nu a mai avut, în ultimii 30 de ani, un prim-ministru atât de bine pregătit şi respectat, mai ales în străinătate. Doar că, mai spune el, românilor le place mai mult băşcălia, în speţă de oameni precum Eugen Teodorovici, care obişnuieşte să-i ia la zeflemea pe interlocutori ori de câte ori are ocazia.
„Florin Câţu este unul dintre cei mai buni economişti ai României, cu studii făcute în SUA. A lucrat la Banca Europeană de Investiţii, la Banca Centrală a Noii Zeelande. Deci, nu e un papă-lapte. În schimb, el nu e deloc genul de om care să facă băşcălie, aşa cum îl vedem mai mereu pe Eugen Teodorovici, iar poate că asta nu place publicului din faţa televizoarelor. Dacă am ajuns să vorbim urât şi despre Câţu, înseamnă că… Păi, îl putem compara vreodată pe Teodorovici cu el?! Haideţi să fim realişti!”, a explicat primarul PNL din Pietrari, Nicolae Moraru.