marți, ianuarie 19, 2021
Politică

Nicolae Moraru (primar Pietrari): PSD a câștigat pe merit alegerile parlamentare, fără prea multă campanie și pe greșelile PNL-ului

128Vizualizari
Nicolae Moraru, primarul din Pietrari, nu este deloc surprins de victoria inregistrată de PSD la alegerile parlamentare care au avut loc pe 6 decembrie, chiar dacă susţine că asta ar putea coincide cu o semiblocare a fondurilor europene. Liberalul a precizat că partidul de guvernământ a făcut mult prea multe greșeli în ultimele luni, pe care populația le-a taxat.
„PSD a câștigat pe merit! Dar, vom avea o problemă! Nu veți mai vedea vreun investitor puternic la Vâlcea! Se vor duce în Ardeal, în București, la Constanța! Probabil că faptul că suntem un județ roșu ne va afecta destul de mult în continuare. Altfel, însă, eu nu înţeleg un lucru: cei ce lucrează în străinătate și sunt pro-Occident, au votat într-un număr foarte mare cu AUR, un partid aşa-zis ultranaţionalist, extremist. Adică, în niciun caz îndreptat spre colaborarea cu Uniunea Europeană. Care e logica? Nu am înțeles deloc de ce au făcut asta! La Pietrari, am avut 60 de voturi pentru AUR. Şi aici, toți cei care au venit din străinătate au votat cu partidul ăsta. Dar, e şi vina noastră, a PNL-ului, că am mers din greșeală în greșeală, iar lumea a căutat altceva”, a explicat liberalul Nicolae Moraru, din Pietrari.