duminică, mai 9, 2021
Fotbal Național

Nicolae Sărdărescu, după eliminarea din Cupa României: „Din momentul acesta, ne vom bate pentru Liga a II-a!”. Flacăra Horezu joacă vinerea aceasta, de la ora 17.00, la Timişoara

393Vizualizari

După eliminarea din Cupa României, jucătorii de la Flacăra Horezu se vor concentra, în continuare, pe evoluţiile din Liga a III-a. În acest sens, primarul Nicolae Sărdărescu a recunoscut că îşi doreşte ca echipa din Treapt să se bată pentru promovare în eşalonul superior. Edilul a mai declarat că Horezu are capacitatea financiară de a rezista în Liga a II-a.
„Chiar dacă am pierdut acum în Cupa României, acesta e doar începutul unui sezon pe care îl vrem a fi unul de excepţie. Iar asta pentru că, din momentul acesta, vom trage la promovarea în liga superioară. În ceea ce priveşte lupta pentru primul loc, ne-am făcut deja toate calculele. Până la urmă, nu este nicio diferenţă între ce facem acum, în Liga a III-a, şi Liga a II-a. Şi în prezent, după ce am fost repartizaţi în Seria a IV-a, jucătorii fac deplasarea la meciuri cu o zi înainte, deci e nevoie de cazare şi masă pentru o noapte, dar şi de cheltuieli de transport mai mari. La Liga a II-a, nu ar fi deloc diferenţe! În Liga a II-a, ar exista în plus avantajul de a obţine bani şi din drepturile de televizare. Deci, am mai putem compensa ceva din cheltuieli. Dacă vor mai veni şi alţi sponsori alături de noi, ar fi foarte bine, dacă nu – nu e nicio problemă, vom merge, în continuare, în aceeaşi formulă. Suntem la zi cu toate salariile, nu avem nici cea mai mică problemă din acest punct de vedere”, a spus Sărdărescu, iar apoi a adăugat: „În privinţa luptei pentru promovare, nu ne-am aliat cu nimeni, cu nicio echipă din Liga a III-a, şi nu le vom da nicio primă de joc altora, pentru a le învinge pe adversarele noastre. Noi ne juca mereu şansa cinstit. Ştiţi ce le spun eu jucătorilor oricând şi oriunde jucăm? «Nu contează că luăm bătaie, dar să văd că munciţi pe teren, iar atunci e totul în regulă!»”.
Flacăra Horezu va juca vineri, 27 septembrie, de la ora 17.00, un nou meci în Liga a III-a. Echipa din Treapt va evolua în deplasare, în fieful formaţiei ACS Poli Timişoara, de unde „olarii” speră să se întoarcă victorioşi, pentru a se menţine în „coasta” liderei ierarhiei, FC „U” Craiova.