Fotbal Național

Nicolae Sărdărescu face ordine la Flacăra Horezu: Vom aduce 4 jucători noi! Nu e normal să conduci cu 2-0, iar apoi să iei 2 goluri în 2 minute, pentru că ai picat fizic

1.5KVizualizari
Nicolae Sărdărescu, primarul din Horezu, nu este deloc mulțumit de jocurile Flăcării Horezu din actualul sezon, deși – susține el – echipa are jucători foarte buni, care însă sunt ținuți pe margine de conducerea tehnică. El a anunțat minim patru noi transferuri, dar și alte măsuri care să dea un restart echipei.
„Din punct de vedere tehnic, eu nu m-am implicat deloc până acum, dar nici nu îmi place ceea ce se întâmplă. Am condus-o cu 2-0 pe Gilortul Tg. Cărbunești, iar, în repriza a doua, am fost morți fizic. Este inadmisibil să iei două goluri în două minute. S-a văzut că avem jucători care nu pot rezista decât o repriză. Dar avem jucători tineri, de valoare, pe banca de rezerve, care nu sunt deloc băgați în teren. De ce? De ce nu li se dă o șansă și lor. O să mă implic mai mult pe viitor, pentru că nu e normal ceea ce se întâmplă. Mijlocul echipei e praf și de aici și rezultatele acestea slabe!”, a explicat edilul din Horezu, Nicolae Sărdărescu.