Administrație

Nicolae Sărdărescu va continua să sprijine producătorii din Horezu: Au taxe zero pentru comercializare, iar cei din localitățile învecinate plătesc sume modice!

149Vizualizari
Primarul Nicolae Sărdărescu va continua să încurajeze mediul de afaceri privat din Horezu, printr-o serie de facilități care să le asigure continuitate. În acest sens, el a precizat că toți producătorii din oraș își vor putea vinde produsele (legume, fructe, lactate etc) fără a plăti nicio taxă către primărie. În plus, administrația locală încurajează și agricultorii și fermierii din localități învecinate, cărora le percepe sume modice pe zi.
„Sunt conștient că omul de la țară, care are păsări, câteva vaci, capre sau oi în propria gospodărie, are o misiune grea să-și vândă produsele sale de calitate. Încurajez lumea să-i sprijine pe cât de mult posibil, prin a cumpăra de la ei. Astfel, producătorilor din Horezu nu le percepem nicio taxă de comercializare. Asta mi s-a părut de bun simț, pentru că, doar așa, putem să-i ajutăm. Lumea a fost bucuroasă că Lidl și Profi vor apărea la Horezu, deoarece vor crea câteva zeci de noi locuri de muncă. Am văzut însă și câteva comentarii negative, din partea unor așa-ziși producători. Noi îi vom ajuta mereu și pe ei, dar, mai departe, depinde doar de ei să se asocieze și să își vândă produsele de calitate. Pentru că administrația locală le oferă consiliere și multe facilități…”, a explicat primarul PSD din Horezu, Nicolae Sărdărescu.