duminică, martie 7, 2021
Fotbal Județean

Nicolae Sima a făcut o echipă de top la Sălătrucel. „Sunt mândru de fotbaliştii mei. Putem ajunge pe primul loc!”

562Vizualizari

Alutus Sălătrucel este revelaţia Ligii a IV-a, reuşind să ocupe locul 5 în clasament, în condiţiile în care se află la primul sezon în această divizie. Week-end-ul trecut, echipa din localitatea administrată de primarul Nicolae Sima s-a impus cu scorul de 5-3, în partida de pe teren propriu cu AS Bărbăteşti. În acest duel, pentru formaţia antrenată de Adrian Drăghici au marcat Florin Stârcu (2), Alin Albu (2) şi Alex Predescu.
„Nu trebuie să ne entuziasmăm prea mult. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. Avem, totuşi, aceeaşi echipă ca în Liga a V-a, ca să ne facem mari speranţe. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru… În meciul cu AS Bărbăteşti, am condus cu 3-0 şi am mai avut alte ocazii de a marca, iar în plus am ratat şi un penalti. Domnul primar Nicolae Sima este alături de noi, dar sperăm ca şi consilierii locali să ne sprijine, pentru că facem cinste localităţii. Am văzut, în ultima perioadă, foarte mulţi oficiali care critică arbitrajul. În loc să-şi vadă de fotbal, a devenit un obicei de a sta non stop cu gura pe arbitri, de a pune presiune pe ei. Haideţi să ne vedem de ale noastre şi să-i lăsăm pe ei să-şi facă treaba!”, a spus Adrian Drăghici, antrenor la Alutus Sălătrucel.
„Sunt foarte mândru de jucătorii mei. Nu pot decât să le mulţumesc din suflet pentru rezultatele bune obţinute. Fac cinste localităţii noastre în tot judeţul. Dacă vor continua să joace la fel ca până acum, pot ajunge în fruntea clasamentului. Le ţin pumnii strânşi şi voi fi alături de ei cu tot ceea ce voi putea”, a declarat şi primarul PSD din Sălătrucel, Nicolae Sima.