duminică, martie 7, 2021
Fotbal Județean

Nicolae Vâlcu şi câţiva jucători au depus eforturi pentru a mări suprafaţa de joc a stadionului din Zătreni

434Vizualizari

Vara trecută, antrenorul Nicolae Vâlcu şi câţiva dintre jucătorii de la Olteţul Zătreni au depus eforturi pentru a mări suprafaţa de joc a stadionului, iar acesta a fost omologat de către AJF Vâlcea. Echipa din comuna administrată de primarul Constantin Liţoiu a putut să evolueze astfel mai departe pe teren propriu, nu în „exil”, aşa cum a existat pericolul, la un moment dat, după instalarea lui Adrian Comănescu ca preşedinte. „În vară, Adrian Comănescu ne-a spus clar că terenul nostru nu va mai fi omologat, dacă nu corespunde ca dimensiune, aşa că a trebuit să ne conformăm. A fost vorba de mutarea unei dintre porţi şi a gardului împrejmuitor. Astfel, de la 81 de metri, suprafaţa de joc are acum 90,30 de metri. Mai mult nu am putut, dar e suficient, pentru că 90 de metri era lungimea minimă impusă de regulament! Era păcat să nu facem aceste lucrări, iar echipa să joace în «exil», la Livezi sau la Grădiştea. Am făcut un efort şi cred că a meritat, iubitorii fotbalului din Zătreni au putut să vadă în continuare meciuri de fotbal în comună”, a afirmat antrenorul de la Olteţul Zătreni, Nicolae Vâlcu.

În spatele celor două porţi vor fi montate plase de protecţie

„Pe de altă parte, pe viitor, avem de gând să mai realizăm şi alte lucrări de modernizare a bazei sportive, una fiind legată de montarea unor plase de protecţie în spatele celor două porţi, astfel încât mingile să nu mai sară în afara stadionului. Am cumpărat-o deja pe cea pentru poarta dinspre vest, unde am introdus şi ţevile de care o vom prinde. Trebuia s-o facem prima oară pe aceasta, deoarece acolo e o casă, iar mingea ajungea mai mereu în grădina de lângă. Nu le convenea deloc locatarilor să alergăm, în continuu, prin grădină lor, pentru a recupera mingile. N-am montat-o până acum, pentru că n-am vrut s-o lăsăm pe stadion pe timpul iernii, aşa că o vom pune înainte de a se relua campionatul, Ulterior, vom face la fel şi la poarta cealaltă, astfel încât, încet-încet, stadionul să arate din ce în ce mai frumos”, a încheiat Nicolae Vâlcu.