luni, ianuarie 25, 2021
Diverse

Noi dezvăluiri incendiare de la căminul de bătrâni din Zătreni: Nici după o săptămână, angajații nu au făcut testele de Covid-19. E jale! Am fost amenințați că, dacă nu ne luăm concediu, vom fi dați afară…

1.24KVizualizari
Zeci de e-mail-uri și telefoane am primit în ultimele zile de la persoane angajate la căminul de bătrâni de la Zătreni, care se plâng că nu s-a luat nicio măsură privind răspândirea coronavirusului. Sub protecția anonimatului, A. ne-a declarat că, nici până acum, personalul contractual nu a fost testat, pentru a vedea dacă sunt și alte cazuri de COVID-19 în cadrul centrului.
„Lumea deja vorbește că acel caz de coronavirus ar fi o invenție. Și sunt mulți care credem asta. Altfel, nu se explică multe lucruri. Ideea e că eu și mai mulți colegi am fost amenințați că vom fi dați afară, dacă nu ne luăm concediu. Nu ni se pare deloc normal, mai ales că toți aveam planificate concediile deja, plătisem să mergem la mare ori să facem altceva”, a declarat A., care pregătește noi dezvăluiri incendiare cu privire la ceea ce întâmplă de ani buni la cămin, unde o caracatiță uriașă ar controla tot ce se întâmplă, de la alimentație, până la combustibil și nu numai.
(Va urma)