Administrație

Noua sală de sport din Guşoeni va fi inaugurată la finele săptămânii

113Vizualizari
Duminica aceasta, la Guşoeni, primarul Nicolae Conciou va organiza ediţia din 2024 a Zilei Comunei. Potrivit alesului PSD, cu această ocazie va avea loc şi inaugurarea noii săli de sport din localitate. Festivitatea va fi însoţită de un eveniment sportiv la care vor participa elevii şcolilor din câteva localităţi limitrofe.
„Am muncit din greu în ultima perioadă, astfel încât să finalizăm lucrările la sala de sport şi să ne încadrăm în termen, pentru a putea s-o inaugurăm de Ziua Comunei. Am pus la punct o serie de competiţii între elevi, care vor avea loc în sală. În condiţiile în care copiii intră în vacanţă, l-am anunţat din timp pe directorul şcolii noastre, pentru ca el să ia legătura mai departe cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ din localităţile vecine, pentru a şti exact câte vor veni la turneele pe care le vom organiza. Vor fi competiţii la mai multe sporturi, cum ar fi minifotbal, handbal, volei etc. Ne dorim să avem cât mai mulţi participanţi, fiindcă acesta e şi scopul pentru care am construit sala de sport, ca în acest spaţiu să aibă loc cât mai multe evenimente sportive. Mai ales că în zona noastră nu mai există deocamdată o asemenea investiţie! Sala de sport de la Guşoeni este una foarte modernă, cum nu mai niciuna în localităţile limitrofe!”, a subliniat Nicolae Concioiu.
Nu doar copiii vor fi invitaţi să facă mişcare la Ziua Comunei Guşoeni, la inaugurarea noii săli de sport! Astfel, potrivit primarului Nicolae Concioiu, în 2024, pe stadionul din localitate va avea loc o nouă ediţie a Cupei Rusaliilor la fotbal, la care vor mai participa, pe lângă CS Guşoeni, alte echipe angrenate în competiţiile judeţene.