duminică, aprilie 11, 2021
Administrație

Noul stadion de fotbal de 1 milion de euro din Berbești – omologat pentru Liga a III-a

752Vizualizari
Berbești este singurul oraș din țară care nu dispune de o casă de cultură modernă, unde să fie organizate principalele evenimente din viața comunității (gen: spectacole, piese de teatru și alte activități cultural-artistice). Asta s-ar putea însă rezolva începând cu a doua parte a anului. Milorad Cumpănășoiu a găsit deja soluția și face demersuri în acest sens.
„În 1991, a început în centrul orașului o construcție, care, între timp, a fost abandonată. Nu face deloc cinste zonei, mai ales că e ca o citracice pe fața localităţii. Am vorbit cu proprietarii terenului și, dacă nu rezolvă problema, voi lua măsuri. Construcția a fost începută de primărie, dar terenul aparține unui privat, printr-un decret despre care nu vreau să vorbesc mai multe”, a afirmat liberalul Milorad Cumpănăşoiu.
„Așteptăm să înceapă și lucrările la complexul sportiv, investiție finanțată de Compania Națională de Investiții. Este vorba de amenajarea unui teren de fotbal, cu suprafață de joc sintetică, omologat pentru Liga a III-a, cu tribune și vestiare moderne, nocturnă. Valoarea totală a investiției este de 1 milion de euro. Așa cum am mai spus, voi face tot posibilul ca fotbalul din Berbeşti să fie susținut cât mai mult financiar. Avem în localitate și un club de karate, care obține rezultate foarte bune pe plan național. Voi sprijini, așa cum este normal, și această disciplină”, a mai menţionat Milorad Cumpănășoiu.