joi, februarie 29, 2024
Fotbal Național

Nu e glumă! Flacăra Horezu se bate pentru Liga a II-a! Vinerea aceasta, Adi Popa & Co. vor s-o învingă, din nou, pe Minerul Costeşti

1.13KVizualizari
Flacăra Horezu are un parcurs foarte bun în Liga a III-a, iar după 13 runde ocupă locul 2 în clasamentul Seriei a VI-a, la patru puncte în spatele liderei CSM Alexandria. În aceste condiţii, Adi Popa & Co. încep să aibă şanse reale de a promova în eşalonul superior, deşi absolut nimeni din cadrul clubului nu s-a gândit la aşa ceva la debutul sezonului.
La finele săptămânii, echipa din Treapt va face cea mai scurtă deplasare din această ediţie a campionatului, la Rm. Vâlcea, pentru meciul cu rivala din judeţ Minerul Costeşti, care e programat vineri, 25 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „Brother’s Sport Hub” (ex-Oltchim).
Cele două formaţii s-au mai înfruntat de încă două ori în acest sezon, iar de fiecare dată victoria a revenit „olarilor”. Pe 17 august, în turul 1 al Cupei României, Flacăra Horezu s-a impus cu 2-0, pe acelaşi stadion unde va avea loc şi partida din acest week-end, după un autogol al lui Alexandru Zamfirescu (în minutul 25) şi un gol înscris de Alexandru Traşcă (85). Ulterior, pe 24 septembrie, în etapa a 5-a a Ligii a III-a, echipa din Treapt a câştigat la limită în faţa „ortacilor”, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, graţiei reuşitei lui Marian Bărbuţi, din minutul 27.
Rămâne de văzut dacă jucătorii antrenaţi de Marius „Ţeţe” Vlădoi vor izbuti să-i încurce, de această dată, pe fotbaliştii din Treapt, aşa cum s-a întâmplat cu Viitorul Dăeşti. Pentru „ortaci”, un rezultat pozitiv ar reprezenta şi o gură importantă de oxigen în bătălia pentru evitarea retrogradării.