vineri, aprilie 16, 2021
Monden

Nu rataţi un Super-Eveniment! Pe 1 decembrie, Mojito Club aniversează 2 ani de la înfiinţare, cu Mega-Surprize

1.55KVizualizari

Pe 30 noiembrie, Mojito Club – Olanu va avea o super-petrecere, cu prilejul aniversării a 2 ani de la înfiinţare. Clubul a fost deschis mai exact pe 1 decembrie 2017… La acest eveniment de anvergură, Naşu Lucian, proprietarul clubului, vă aşteaptă cu mega-surprize şi super-promoţii…
Pentru început însă, vă vom prezenta, pe scurt, povestea de succes a tânărului om de afaceri, care a adus un uriaş plus de imagine acestei industrii din Vâlcea. Originar din Drăgoeşti, el a fost contactat, acum câţiva ani, cu privire la preluarea căminului cultural din Olanu, pentru a continua un business de succes, care, după Revoluţie, a atras zeci de mii de tineri dornici de distracţie, chiar şi din alte judeţe.

De ce a ajuns rapid un nume de top în Vâlcea? E simplu…

„Am 30 de ani şi am mers încă de mic la acest club. Acolo, se strângea lumea inclusiv din Râmnic şi alte localităţi, pentru distracţie. În urmă cu 2 ani, vechiul patron m-a sunat pe mine, am bătut palma şi am ajuns să deţin acum Mojito Club. Mi-a surâs ideea încă de la început, mai ales că aveam amintiri frumoase de acolo. La ce aveam în cap, ştiam că va fi mult de muncă pentru a-l face unul super-atractiv, pentru că, în primul rând, trebuiau puse la punct o serie de probleme. Care sunt atuurile noastre? Păi, pe lângă spaţiul foarte modern, avem un serviciu de pază excelent, care „a ras de tot” scandalurile. Adică, ne-a adus rapid plusul de imagine de care aveam nevoie. În plus, avem mereu muzică bună, invitaţi de marcă, de nivel naţional. Şi, bineînţeles, o curăţenie exemplară, care a fost apreciată de toţi. De la pahare ca lacrima, până la toalete impecabile! La fiecare jumătate de oră, noi facem curat la baie. Am pus accent pe asta. Am vrut să fie ca la mine acasă! La toalete, e mereu parfumat şi foarte curat. Am fost felicitaţi mereu pentru asta! După ce închidem clubul, nu pleacă nimeni acasă dintre colegi până ce nu se face curăţenie lună! Asta e politica noastră… De când am deschis clubul, pe la noi au ajuns oameni de top, precum trupa Alb şi Negru, Mihai Mitoşeru, Liviu Puştiu şi mulţi-mulţi alţii. Adică, aducem nume foarte apreciate, care să menţină Mojito Club la cel mai înalt nivel”, a mărturisit Naşu Lucian.

Pregătiţi-vă pentru un show incendiar, doar la Mojito Club!

„Pe 30 noiembrie, vom aniversa 2 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, am pregătit o mega-surpriză, pe care, deocamdată, o ţinem secret. Vom anunţa totul la momentul potrivit. La noi, clienţii s-au simţit întotodeauna foarte bine. Avem mereu multe concursuri, care îi atrag pe cei care ne calc pragul. De exemplu, premiem cu o sticlă de vin sau orice altceva cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, cel mai frumos dans etc. Adică, aducem permanent ceva nou, să animăm la maximum atmosfera. La noi, nu stă nimeni la masă, decât atunci când e foarte obosit sau a consumat prea mult. Şi imaginaţi-vă că am avut mai mereu sute de persoane! Câteodată, mă gândesc că spaţiul e foarte mic faţă de câţi clienţi avem. Şi staff-ul e unul foarte profesionist. La platane, îi avem pe DJ Elvis şi DJ Nae – cu 20 de ani de experienţă, care sunt forţa noastră! Mai avem ospătari foarte politicoşi, amabili cu clienţii, barmani de top şi mulţi alţii, care fac parte din marea familie Mojito Club. Nu le-am impus niciodată restricţii colegilor. Le-am spus doar atât: faceţi ce trebuie şi, totodată, să vă distraţi, pentru că aşa îi ajutaţi şi pe clienţi să se simtă cât mai bine posibil…”, a mai spus tânărul om de afaceri.