vineri, decembrie 1, 2023
Handbal

Nu trageţi în… antrenor! Bent Dahl nu are nicio vină pentru declinul din ultima perioadă! Lotul SCM-ului e foarte subţiat numeric şi valoric

177Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea a început sezonul perfect, cu cinci victorii la rând, dar apoi a luat-o la vale. Cauza principală a declinului e aceea că lotul echipei s-a subţiat considerabil din punct de vedere valoric şi numeric, faţă de momentul reunirii din vară. În aceste condiţii, cei care încearcă să-l acuze pe antrenorul Bent Dahl pentru rezultatele negative ar trebui să se gândească de mai multe ori înainte să susţină un asemenea verdict.
Până la urmă, nimeni nu e vinovat pentru absenţele din lot: trei dintre golgheterele din sezonul trecut – Asma Elghaoui, Asuka Fujita şi Jovana Kovacevic – au rămas însărcinate, iar alte cinci jucătoare de bază sunt accidentate. Ne referim la Iryna Glibko (care s-a numărat la rândul său printre cele mai bune marcatoare), la Raluca Kelemen şi nemţoaicele Julia Maidhof şi Mia Zschocke, iar de săptămâna trecută şi la Rebeca Necula. Cu atâtea probleme pe cap, niciun antrenor nu ar fi putut să facă mai mult!
Aşadar, chiar dacă Vâlcea n-a stat bine în apărare, măcar ar fi avut un atac de cinci stele, cu care le-ar fi ţinut la respect pe adversare! Într-o scurtă postare pe pagina de Facebook a clubului, şi oficialii din Sala Traian au ţinut să-şi reconfirme sprijinul pentru Bent Dahl. „Poate că nu avem cel mai numeros lot la momentul acesta, dar este o certitudine că practicăm un handbal foarte plăcut. «Touch-ul» tehnicianului Bent Dahl își face simțită prezența în orice situație, oricât de dificilă ar fi pentru clubul nostru”, a transmis SCM Rm. Vâlcea, pe reţeaua de socializare.
În aceste condiţii, poate că Robert Vlădăşel şi ceilalţi suporteri care au comentat situaţia din prezent a SCM-ului chiar au dreptate! Vâlcea are nevoie de întăriri în iarnă, altfel va rata din nou Europa pentru al doilea an consecutiv!