sâmbătă, aprilie 13, 2024
Monden

Nuntă mare în Vâlcea! Bogdan Cornoiu se însoară cu frumoasa Bianca! Maria Ghinea, Nicoleta Oancea şi DJ Tomy vor face un show incendiar pentru 550 de invitaţi!

5.9KVizualizari

Pe 10 noiembrie, când se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidenţiale, Bogdan Cornoiu, vicepreşedintele ALDE Rm. Vâlcea, va avea nunta. Evenimentul se anunţă a fi unul dintre cele mai importante din anul 2019 şi se va desfăşura într-un cadru elegant, la Paradis Noblesse. Fiul lui Dumitru Cornoiu (fost prefect de Vâlcea) se va căsători cu aleasa inimii sale, frumoasa Bianca, de profesie economist. Naşi vor fi Cătălin Iliescu şi soţia sa, Irina. La petrecere, şi-au anunţat deja participarea peste 550 de invitaţi (adică, sala va fi full!!!), mai ales că va fi un show incendiar, de neuitat, cu artişti de top, precum Maria Ghinea, Nicoleta Oancea, DJ Tomy şi mulţi alţii. În plu, meniurile alese de viitorii miri vor fi desprinse din reviste..
„Nunta noastră a picat chiar de alegerile prezidenţiale. Vom avea o petrecere pe cinste!!! Am făcut totul ca la carte, mai ales că evenimentul se va desfăşura la Paradis Noblesse, o sală de excepţie… Sunt convins că petrecerea va fi cu adevărat una de neuitat. Îmi doresc însă şi ca partidul pe care îl reprezint, ALDE, să obţină un scor bun la prezidenţiale, prin reprezentantul nostru, Mircea Diaconu. Astfel, pe 10 noiembrie, sper să dau de două ori lovitura!”, a precizat Bogdan Cornoiu.

Casă de Piatră, dragilor, cât mai mulţi copii şi să aveţi succes pe toate planurile!!!