luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

O nouă decizie în sprijinul echipelor din fotbalul judeţean! Şi AJF Caraş Severin a redus baremurile arbitrilor

331Vizualizari
Din cauza pandemiei de coronavirus, fotbalul judeţean se află în pauza forţată. Mai multe AJF-uri din ţară au anunţat că sezonul actual s-ar putea relua în această vară, dacă nu vor mai exista restricţiile dure din parte Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii.

Arbitrii nu vor resimţi scăderea în buzunarul lor, diferenţa urmând a fi achitată din bugetul AJF-ului

Pentru că 99 la sută dintre echipele ce activează la aceste niveluri valorice sunt finanţate din bugetul primăriilor, care au suferit din greu din punct de vedere financiar în perioada stării de urgenţă, conducerea AJF Caraş Severin a venit cu o măsură inedită de susţinere a acestora. Astfel, preşedintele Viorel Lolea (FOTO) a decis reducerea baremului de arbitraj pentru Liga a IV-a cu 100 de lei pe meci, iar la Liga a V-a – cu 50 de lei pe meci. Interesant este însă faptul că arbitrii nu vor resimţi această scădere şi în buzunarul lor, diferenţa de bani urmând a fi achitată din bugetul AJF Caraş Severin.
Aşadar, dacă tot se doreşte reluarea fotbalului şi la AJF Vâlcea, iată o măsură foarte bună, care ar putea fi implementată şi de oficialii de la Stadionul „Municipal” din Zăvoi! Mai ales că multe echipe din judeţ se află într-o criză financiară fără precedent!