Administrație

O nouă veste bună a primarului Ion Ungureanu: va fi amenajat și drumul care leagă Muereasca de Călimănești. Deocamdată, doar pentru off-road!

1.03KVizualizari
În localitatea Muereasca, continuă în ritm intens lucrările de modernizare a drumului județean, care asigură accesul turiştilor spre Mănăstirea Frăsinei. Potrivit primarului Ion Ungureanu, până în luna octombrie, se vor turna două straturi de asfalt pe toată lungimea de 13 kilometri. Liberalul a anunțat că, anul acesta, va amenaja prin pietruire și drumul care leagă localitatea sa de stațiunea Călimănești, pe o lungime de circa 2 kilometri. La început, pe aici vor putea circula doar mașinile off-road, însă autoritățile caută surse de finanțare și pentru asfaltarea lui.
„E vorba de un drum forestier care vine dinspre Călimănești, în lungime de 4 kilometri. Traversează Dealul Bouleci și ajunge la școala de lângă Primăria Călimănești. Practic, se va scurta considerabil distanța spre Mănăstirea Frăsinei. Deja am început să cărăm piatră pentru prietruire. Zona are un potențial uriaș. Drumul turistic pleacă de la Călimănești și ajunge la Băile Olănești… Adică, va pune mai ușor în valoare toată zona aceasta. Asta e ce îmi doresc cel mai mult”, a explicat primarul PNL din Muereasca, Ion Ungureanu.