luni, martie 8, 2021
Fotbal Național

„O victorie cu Horezu ar fi o garanţie că suntem pe drumul bun în ceea ce priveşte obiectivul de a promova în Liga a III-a”

229Vizualizari

• Marius „Ţeţe” Vlădoi are încredere că jucătorii săi vor face un meci bun miercurea aceasta, de la ora 17.30, în Zăvoi

După ce au eliminat Unirea Bascov, în urmă cu două săptămâni, jucătorii de la Minerul Costeşti speră să provoace a doua surpriză în Cupa României. Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co. vor aborda duelul cu Flacăra Horezu, de miercurea aceasta, de pe stadionul din Zăvoi, care va începe la ora 17.30, cu gândul de a aduce în Râmnic o echipă de Liga a II-a. Fotbaliştii din comuna administrată de primarul Toma Peştereanu sunt însă conştienţi de forţa adversarilor, în faţa cărora au pierdut chiar recent, într-un amical care a avut loc în Treapt, cu scorul de 4-2.
„Flacăra Horezu e o echipă mai bună, mai ales că a terminat pe locul 3 în sezonul trecut al Ligii a III-a, fruntaşă aşadar la nivelul superior, care sigur va aborda cu mari pretenţii şi noua ediţie. Sper să ne ridicăm la nivelul lor şi să fie un frumos spectacol fotbalistic, care să fie gustat de toţi cei care vor veni la meciul din Zăvoi. Din acest punct de vedere, suntem convinşi că publicul va fi extrem de numeros. Meciurile din Cupa României sunt mai speciale, de aceea cred că şi jucătorii vor avea o motivaţie în plus, pentru a face un joc frumos”, a subliniat Vlădoi.

„Sper să avem tot lotul valid şi să fim inspiraţi în a-i trimite pe teren pe cei mai buni jucători”

„În ceea ce ne priveşte, e un meci care ne prinde bine, deja – al doilea oficial, foarte util în perspectiva noului sezon. Aşa cum am mai spus, nu ne-am propus ceva măreţ în Cupă, dar ar fi senzaţional să reuşim o nouă victorie împotriva unei echipe de Liga a III-a, după ce am trecut şi de Unirea Bascov, în turul precedent. Ar fi o garanţie că suntem pe drumul bun în ceea ce priveşte obiectivul de a promova în eşalonul superior. Iar asta cu toate că meciurile din această competiţie diferă în mod sigur de cele care vor fi în campionat”, a mai adăugat Marius „Ţeţe” Vlădoi.
Antrenorul-jucător de la Minerul Costeşti speră să-i recupereze până miercuri pe Mihai Lungan şi Laurenţiu Nicolaescu, care au acuzat probleme medicale în ultima perioadă. „Sunt doi oameni importanţi, iar experienţa lor contează. Sper să avem tot lotul valid la ora meciului cu Flacăra Horezu şi să fim inspiraţi în a-i trimite pe teren pe cei mai buni jucători”, a încheiat Vlădoi.