vineri, martie 5, 2021
Fotbal Județean

Oane Surcel a anunţat mutarea verii la AS Buneşti: primarul Viorel Radi „a bătut palma” cu Gică Lepădatu, pentru postul de antrenor!

346Vizualizari

Din această vară, AS Buneşti va avea parte de un nume sonor pe banca tehnică. Este vorba de Gică Lepădatu, fost jucător la Chimia Rm. Vâlcea, pe vremuri, care în urmă cu câţiva ani a pregătit şi o grupă de juniori în Zăvoi. „Ne-am înţeles cu Gică Lepădatu şi a bătut deja palma cu domnul primar Viorel Radi, pentru a prelua conducerea tehnică a echipei noastre. El locuieşte în Râmnic, dar va veni în fiecare săptămână să ne ajute şi să coordoneze activitatea fotbalistică de la AS Buneşti. Am luat decizia de a-l numi pe Gică Lepădatu pentru a nu mai exista certuri în sânul lotului. El va trebui să facă un grup unit aici la Buneşti, să fim o familie”, ne-a anunţat reprezentantul formaţiei AS Buneşti, Oane Surcel.
AS Buneşti a terminat sezonul trecut al Ligii a IV-a pe locul 5 în play-off-ul Seriei Nord. În ediţia 2019-2020 (prima cu serie unică), echipa din comuna administrată de primarul Viorel Radi va avea ca obiectiv doar o clasare în prima jumătate a clasamentului, departe de zona retrogradării. „Ne-am reunit pentru prima oară în această vară chiar week-end-ul trecut. În principiu, vom continua în aceeaşi formulă, cu aproape aceiaşi jucători. Nu a plecat nimeni vara aceasta. Sperăm la o clasare superioară celei din sezonul precedent”, a mai precizat Oane Surcel.
„Noul nostru antrenor a discutat deja cu jucătorii, cărora le-a cerut să vină măcar la un antrenament pe săptămână. E foarte important să fie pregătiţi, pentru a obţine rezultate cât mai bune în campionat. Ca obiectiv, ne-am propus să ne situăm cât mai sus în Liga a IV-a, iar în acest sens vrem să realizăm şi câteva achiziţii”, a adăugat Vali Pleantă, de la AS Buneşti. AS Buneşti a disputat primul joc amical, duminică, pe teren propriu, cu Oltul Drăgoeşti (care o va înlocui pe DCM Rm. Vâlcea în Superligă).