Fotbal Național

Octavian Vasile (Viitorul Dăeşti): OMS a spus că ai șanse mai mici să câștigi la loto, decât să te îmbolnăvești de Coronavirus. Deci, acest virus va fi parte și din viața noastră de fotbaliști

914Vizualizari
Octavian Vasile, de la Viitorul Dăești, este convins că, mai devreme sau mai târziu, mai toți jucătorii de fotbal vor contracta virusul COVID-19. Tot el mai spune că acest lucru nu trebuie privit ca fiind ceva extrem de rău, pentru că va face parte din viața noastră, pe viitor. Însă, „trebuie să continuăm să ne protejăm cât mai mult, să respectăm normele de igienă și distanțare – atunci când se poate”, spune jucătorul de bandă de la Fedeleşoiu.
„Ați văzut ce a spus Organizația Mondială a Sănătății? Sunt șanse mai mari să câștigi la loto, decât să iei Coronavirus! Deci, ce înseamnă asta? Că trebuie să acceptăm o viitoare infecție cu COVID-19. La fotbal, ca și la piață, supermarket, restaurant etc, riscurile sunt prezente. Dar fotbalul trebuie să continue, la fel ca și celelalte sporturi”, a spus Octavian Vasile.