Politică

OFICIAL! Alianţa USR PLUS Vâlcea va merge împreună la alegerile locale! „Este timpul să dăm cetăţenilor VOCE!”

561Vizualizari
„Unde-s doi, puterea creşte!”, iată mesajul de facto pe care USR Vâlcea şi PLUS Vâlcea au ţinut să-l transmită zilele acestea, prin perfectarea alianţei dintre cele două partide pentru alegerile locale din toamnă. Cu această ocazie, preşedinţii celor două organizaţii judeţene, Andrei Gheorghiu (USR) şi Constantin Ene (PLUS) au ţinut să transmită un mesaj tuturor membrilor şi simpatizanţilor formaţiunilor politice pe care le reprezintă, pentru a se alătura cauzei lor.
„Echipele județene USR Vâlcea și PLUS Vâlcea au dat un semnal de unitate prin semnarea protocolului de alianță politică locală!
Alianța USR PLUS Vâlcea continuă colaborarea foarte bună la nivel județean în interesul cetățenilor, pentru a prezenta împreună proiectele și ideile de dezvoltare în fiecare localitate/UAT. Am făcut, astfel, încă un pas care ne duce mai aproape de fuziunea dintre USR și PLUS, așteptată și dorită de cetățeni.
Avem primii candidați desemnați pentru funcțiile publice locale, vom începe să prezentăm proiectele pentru județul Vâlcea și UAT-uri și ne dorim să vorbim cu cât mai mulți oameni.
Alianța USR PLUS Vâlcea va acționa ca un singur partid. Am înțeles dorința celor care ne susțin, împreună suntem una dintre principalele forțe politice din județul Vâlcea și doar împreună vom câștiga alegerile.
De acum, vom construi împreună! O politică deschisă oamenilor si ideilor, aceasta este direcția care ne va defini. Cetățeanul este și va fi mereu in centrul politicilor USR PLUS!
Oamenii trebuie auziți, trebuie ascultați de către cei care fac politică si administrează la nivelul fiecărei localități. Alianța USR PLUS Vâlcea pune cetățeanul în mijlocul viziunii noastre politice. Fiecare om, prin vocea sa, își strigă nemulțumirile sau problemele in mod singular.Noi vom duce vocile tuturor în primăriile si consiliile din Vâlcea.
Împreună putem avea o VOCE de neclintit în fața celor care au pus stăpânire pe administrația locală și o folosesc, discreționar, ca pe propria moșie. Vocea oamenilor poate fi o forță convingătoare care va restarta administrația locală.
Schimbarea în bine vine de la oamenii noi în politică, de la cetățenii simpli, dar cu voință politică, profesionalism, proiecte serioase, sustenabile, susținute de echipe de experți de la nivel local până la nivel european, cu toții dedicați bunăstării noastre, a tuturor vâlcenilor.
Toată puterea decizională trebuie să fie la cetățeni!
Decenii la rând partidele au acționat doar în interes propriu, fără să țină cont de nevoile și problemele oamenilor! 
Acum puteți alege cu încredere Alianța USR-PLUS, forța politică care își va centra toate acțiunile în interesul cetățenilor!
Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în administrația locală!
Vă așteptăm alături de noi să faceți parte din schimbare!”, se spune în comunicatul dat publicităţii de Andrei Gheorghiu – preşedinte USR Filiala Vâlcea şi Constantin Ene – preşedinte PLUS Filiala Vâlcea.