Politică

OFICIAL! Florea Udrea, viitorul primar al comunei Galicea. Cum era normal şi de aşteptat, acesta s-a clasat pe primul loc în sondajul realizat de INSOMAR

2.37KVizualizari
Vineri seara, a avut loc şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Vâlcea. Cu această ocazie, în prezenţa deputatului Cristian Buican, şeful organizaţiei judeţene, au fost validate candidaturile la funcţia de primar pentru mai multe localităţi. Printre acestea, se numără şi comuna Galicea, unde liberalii vor fi reprezentaţi, la scrutinul din 28 iunie, chiar de preşedintele filialei locale, Florea Udrea. Decizia este una foarte normală, în condiţiile în care, în sondajul realizat printre locuitorii comunei Galicea, la începutul lunii februarie, acesta s-a clasat pe primul loc în opţiunile celor ce vor merge la vot. Pentru a vedea care e situaţia reală din comună, liberalii vâlceni au contractat una dintre cele mai prestigioase firme de specialitate din ţară, INSOMAR, iar aceasta a constatat faptul că proprietarul companiei Catani are cele mai mari mari şanse de a deveni primar.

„Oamenii m-au contactat zi de zi, mi-au spus păsurile şi m-au rugat să revin la primărie”

Şi în urma discuţiilor pe care le-am avut cu cetăţenii a reieşit faptul că, în ultimii patru ani, locuitorii din Galicea au resimţit din plin lipsa lui Florea Udrea din administraţia publică locală, după ce, în perioada lungă cât acesta a fost viceprimar (2004-2016), liberalul s-a implicat mereu în rezolvarea problemelor acestora. De aceea, pe 28 iunie, galicenii nu vor sta prea mult pe gânduri şi îi vor oferi lui Florea Udrea posibilitatea de a conduce localitatea.
„E foarte importantă încrederea pe care am primit-o din partea locuitorilor! Ştiu exact tot ce am de făcut mai departe, pentru că am lucrat 12 ani în primărie, între 2004 şi 2016. Mă doare enorm faptul că în localitatea în care trăiesc sunt foarte mulţi oameni supăraţi că nu prea s-a mai făcut nimic în ultimii patru ani. Aceştia m-au contactat zi de zi, mi-au spus păsurile şi m-au rugat să revin la primărie. Bineînţeles că nu puteam să rămân indiferent la ce se întâmplă în comună, de aceea am şi decis să candidez pentru funcţia de primar, chiar dacă voi fi obligat să-mi neglijez propriile afaceri. Cunosc foarte bine localitatea şi problemele cu care se confruntă locuitorii, iar concluzia la care am ajuns a fost aceea că aceştia au nevoie de mine, în speţă, au nevoie de un om al faptelor”, a subliniat Florea Udrea.

Pe 1 şi 8 martie, Florea Udrea oferă câteva sute de flori şi mărţişoare femeilor din Galicea

„Ţinta mea principală va fi aceea ca, în timp, satele din Galicea să fie, din nou, populate ca odinioară, adică, să nu mai existe case pustii, ca acum! Iar pentru asta, sunt mulţi paşi de făcut! Planul meu e amplu şi începe de la finalizarea cadastrului general al comunei, rezolvarea problemelor de infrastructură şi oferirea unor facilităţi investitorilor interesaţi să deschidă afaceri la Galicea. Doar astfel vor fi create noi locuri de muncă, iar tinerii nu vor mai pleca peste hotare! Pe viitor, dacă tot mai mulţi galiceni vor avea din ce să-şi câştige existenţa în localitate, vor creşte şi veniturile şi taxele la bugetul local. Totul e strâns legat! În plus, beneficiind şi de şansa ca la conducerea ţării să se afle un guvern liberal, consider că localitatea se va dezvolta mai mult în următorii ani. Proiectele pe care le voi demara vor fi menite să asigure comunei Galicea o deschidere mai mare către investitori, după modelul aplicat cu succes la Budeşti”, a mai adăugat viitorul primar din Galicea, Florea Udrea.
Duminică, 1 martie, liberalul va oferi câteva sute de flori şi mărţişoare femeilor din Galicea, acţiunea urmând a continua şi pe 8 martie.