duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

OFICIAL! Naţional Sebiş nu se prezintă în Treapt. Aşa cum am anunţat, Flacăra Horezu va disputa un amical cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu

664Vizualizari
Astăzi, la ora prânzului, Flacăra Horezu a primit o adresă oficială din partea clubului Naţional Sebiş. Gruparea arădeană a anunţat că nu se va prezenta la meciul din runda inaugurală a returului, pe care trebuia să-l dispute în Treapt, la finele săptămânii, mai precis sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00. În aceste condiţii, aşa cum am mai precizat, conform regulamentului, partida va fi omologată la „masa verde”, cu scorul de 3-0, în favoarea echipei din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu.
Profitând de faptul că şi-au amânat startul în retur cu o săptămână, Adi Popa & Co. au confirmat invitaţia echipei Viitorul Pandurii Tg. Jiu pentru o partidă amicală. Gruparea gorjeană de Liga a II-a are zi liberă, de asemenea, în acest week-end, din cauză că Daco-Getica Bucureşti s-a retras din campionat în tur. Meciul horezenilor cu fosta ACS Şirineasa va avea loc vineri, 6 martie, de la ora 12.00, la Tg. Jiu.