miercuri, iulie 28, 2021
Handbal

OFICIAL! Pe 28 iulie, SCM Rm. Vâlcea pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon competiţional. Vezi aici care sunt preţurile stabilite!

59Vizualizari
În urmă cu trei săptămâni, preşedintele secţiei de handbal de la SCM, Florin Verigeanu, a dezvăluit, în premieră, în ziarul „Tribuna Vâlceană”, că, din această vară, vor fi puse, din nou, în vânzare abonamentele pentru spectatorii care vor să urmărească meciurile din sala Traian ale echipei antrenate de Goran Kurtes.

IMPORTANT! Accesul în Sala Traian se va face conform ordonanţelor în vigoare de la data disputării fiecărei partide

Zilele trecute, vestea a fost confirmată şi pe pagina de Facebook a clubului vâlcean, unde au mai fost anunţate perioadele de achiziţionare a tichetelor de acces, precum şi valoarea acestora. O noutate este aceea că au dispărut locurile VIP, preţul general fiind de 450 de lei pentru un abonament, pensionarii urmând a le cumpăra la reducere, cu doar 100 de lei.
Un alt aspect important anunţat de SCM Rm. Vâlcea este acela că „accesul în Sala Traian se va face conform ordonanţelor în vigoare de la data disputării fiecărei partide”, ceea ce înseamnă că spectatorii vor putea intra la meciuri doar dacă sunt vaccinaţi sau au un test Covid-19 valabil.

În perioada 28-30 iulie, vechii abonaţi, din sezonul 2019-2020, vor avea prioritate la achiziţionarea noilor tichete

„Abonamentele pentru noul sezon competițional, 2021-2022, se vor pune în vânzare la finalul acestei luni.
Ca în fiecare an, posesorii abonamentelor din sezonul precedent au posibilitatea de a-şi păstra locurile. Întrucât în sezonul trecut nu au fost emise aceste carduri, posesorii abonamentelor din sezonul 2019/2020 își pot păstra locurile pentru acest an competițional.
Astfel, timp de trei zile, în perioada 28-30 iulie, posesorii vechilor abonamente au posibilitatea sa își achiziționeze noile carduri de acces pentru acest sezon.
Începând de luni, 2 august, abonamentele se vor vinde în regim normal.
Acestea sunt disponibile pentru ambele tribune, I + II, în sectoarele A, B, C şi E.
Tariful general este 450 de lei / abonament, care include accesul la toate jocurile care se vor disputa pe teren propriu, atât în competiția internă, cât şi în cea internațională.
Pensionarii își pot procura abonamentele la tariful de 100 de lei.
Accesul în Sala Traian se va face conform ordonanţelor în vigoare de la data disputării fiecărei partide.
Vom reveni cu informaţii suplimentare în perioada următoare”, a anunţat clubul vâlcean, pe reţeaua de socializare.