marți, iulie 7, 2020
Fotbal Național

Oficialii de la Viitorul Dăeşti vor realiza 2-3 achiziţii în perioada de vară. „E vorba de vâlceni care evoluează la alte echipe din ţară!”

492Vizualizari
După ce Viitorul Dăeşti a încheiat primul campionat de Liga a III-a pe locul 11 (o clasare care putea fi mai bună, dacă sezonul nu s-ar fi întrerupt după doar 16 etape, din cauza pandemiei de Covid-19), oficialii echipei vâlcene se gândesc deja la viitoarea ediţie. În această perioadă, se poartă negocieri pentru prelungirea contractelor jucătorilor, dar şi pentru realizarea a câteva transferuri.
„Bineînţeles că pregătim nişte achiziţii, în acest caz fiind vorba de 2-3 jucători. E vorba însă strict de fotbalişti vâlceni, care evoluează acum în eşaloanele naţionale. Ne-am gândit că e mai bine să-i readucem acasă, pentru că banii pe care i-am dat altora să stea în chirie îi oraş mai bine îi dăm vâlcenilor în plus la salariu. Rămâne însă de văzut dacă transferurile se vor realiza”, a afirmat reprezentantul echipei din Dăeşti, George Popolan.

În iarnă, au apărut zvonuri referitoare la venirea lui Grigore Ceapă (CSM Slatina)

O posibilă achiziţie ar putea fi Grigore Ceapă (27 de ani), de la CSM Slatina, despre care s-a vehiculat, încă din iarnă, că urma să ajungă la Viitorul Dăeşti, dar mutarea nu s-a concretizat. Şi în prezent, lucrurile stau la fel, transferul său la echipa de la Fedeleşoiu fiind doar un simplu zvon. În curând, Grigore Ceapă şi colegii săi de la CSM Slatina vor disputa barajul de promovare în Liga a II-a, cu Progresul Spartac, după ce ambele formaţii au terminat la egalitate de puncte în fruntea Seriei a III-a.
Aşa cum se cunoaşte, în toamna anului trecut, Viitorul Dăeşti l-a „repatriat” şi pe Mihai Deaconescu, din Anglia, care n-a apucat să joace însă decât un meci în sezonul încheiat recent: cel cu Corvinul Hunedoara (3-3), din deplasare, din runda inaugurală a returului.